2018. november 26., hétfő

Örökségünk az innováció!

Megérkezett a TUNGSRAM márka az Online Papírbolt kínálatába!


A Tungsram 2018 áprilisában magyarországi központú, innovatív, globális márkaként tér vissza a piacra. „Örökségünk az innováció” – ezzel a jelszóval éleszti újjá és folytatja a magyar kreativitás 120 éves, büszke hagyományát a Tungsram Csoport frissen összeállt menedzsmentje. „Büszkék vagyunk, és egyben megtisztelve érezzük magunkat, hogy újraindíthatjuk a Tungsram történetét, nemzetközileg sikeres, innovációra épülő márkaként”, mondja Jörg Bauer, a Tungsram Csoport elnök-vezérigazgatója. „Olyan ipartörténeti nagyságok hagyományát szeretnénk folytatni, mint Aschner Lipót, aki a Tungsramnak és a környező közösségnek szentelte életét; vagy olyan világszínvonalú kutatókét, mint Bay Zoltán, Bródy Imre, Millner Tivadar és Szigeti György, akik Európa első, 1923-ban Thomas Edison példájára kialakított ipari kutatólaborjában dolgoztak.”

Az 1896-ban alapított Tungsram a második ipari forradalom szüleménye volt – az eredmény pedig az egész világ villamosítása lett. A vállalat az ország millenniumi ünnepségeinek évében született, Budapest ekkor Chicago után a világ második legdinamikusabban fejlődő városa volt. A kezdetektől egészen a mai napig a Tungsram tudatosan dolgozott ki új megoldásokat a fő területén, a világítástechnikában, illetve a villamosítás lehetőségeit keresve (ilyen volt a telefonos technológia, az orvosi-, rádiócsövek és más alkalmazások).






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A szó elszáll, de az írás megmarad – ehhez kell a nyomtatópapír!

Ugyan egy ideje már mindenki próbál átállni a digitális dokumentációra, még mindig vannak olyan területek, ahol elengedhetetlen a dokumentum...