2020. november 25., szerda

Védje adatait hatékonyan!

 merje meg a KINGSTON „DT 2000” és „DataTraveler Locker+ G3” USB flash meghajtóit, melyek magas fokú védelmet nyújtanak bizalmas információinak tárolására!

KINGSTON „DT 2000” a biztonságra lett tervezve az alfanumerikus zárral, mely egyszerűen használható PIN-védelmet biztosít felhasználója számára.
A számítógépről való leválasztáskor az eszköz automatikusan lezárja magát, továbbá a pendrive lezárul 10 elhibázott, illetéktelen bejelentkezést követően. A titkosítást nem a számítógép végzi, melyhez a pendrive csatlakoztatva van, hanem maga az eszköz, így nem marad nyom a PIN-kódra vonatkozóan. 
A meghajtó platformfüggetlen, mind USB 2.0 és USB 3.1 eszközökkel működőképes. Nem szükséges szoftver telepítése a használatához. FIPS 140-2 Level 3. tanúsítvánnyal rendelkezik és 256 bites AES hardveralapú titkosítást végez XTS módban.



„DataTraveler Locker+ G3” pendrive-ok hatékony megoldást jelentenek személyes adatainak tárolására a hardveres titkosításnak, és a jelszavas védelemnek köszönhetően. Bankkivonatait, számláit és egyéb bizalmas dokumentumait mindig biztonságban tudhatja.

Készíthet automatikus biztonsági másolatot adatairól a Google DriveTM, OneDrive (Microsoft®), Amazon Cloud Drive, Dropbox tárhelyekre, így ha meghajtója elveszne, vagy esetleg ellopnák, adatai továbbra is biztonságban lesznek, nem kerülnek idegen kézbe.

Az USB 3.0 interfész 135 MB/s olvasási sebességre is képes, ami az előző generációk sebességének közel háromszorosa.



„DataTraveler Locker+ G3” használata könnyű, egyszerű beállítani, nem igényli semmiféle program feltelepítését. Működik Windows- és Mac-alapú rendszereken is, így könnyen elérheti dokumentumait több rendszeren is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A szó elszáll, de az írás megmarad – ehhez kell a nyomtatópapír!

Ugyan egy ideje már mindenki próbál átállni a digitális dokumentációra, még mindig vannak olyan területek, ahol elengedhetetlen a dokumentum...